Kóladió-kivonat

Telefon +36-1-255-0555

Kóladió - fogyókúrád dióba zárva

 

Colanuts - fogyókúrád dióba zárva

 

A colanuts egy rendkívül sokoldalú, komplex hatású táplálék kiegészítő, amely kifejezetten a természetes és hatékony súlycsökkentésre lett kifejlesztve. Többféle összetevőt is tartalmaz ez a nagyhatású készítmény. A kóladió-kivonat mellett cickafarkot, krómot, cinket, kollagént és ginzenget is találhatunk az összetevők között.

 

A colanuts fogyasztásával hatékonyan támogathatjuk a súlycsökkenést, továbbá a szépséget és az egészséget is fenntarthatjuk. Összetevői más és más módon támogatják a fogyást, a szépséget és az egészséget is. Ismerjük meg a továbbiakban részletesebben az összetevők jellemzőit.

 

A colanuts fogyasztásával a legegészségesebben és a leghatékonyabban támogatható a hatékony súlycsökkenés, a szépség és az egészség is.

 

A colanuts cickafark tartalmának köszönhetően segíti a méregtelenítést és az emésztési folyamatokat is. Már az ókorban is felhasználták gyógyászati célra a cickafarkot, amely a fertőzések ellen is kiváló, valamint a vérkeringést is fokozza.

 

A króm fontos szerepet játszik a zsírok és a cukrok energiává alakításában. Emellett elősegíti az étvágy és a koleszterinszint csökkenését. Védi a szív egészségét, erősíti a szívizmokat, javítja a véráramlást, valamint tágítja az ereket is.

 

A kollagén tartalmának köszönhetően igazán hatékonyan képes támogatni a szépséget. Ugyanis a kollagén egy alapvető anyag a szépséghez, amely nélkülözhetetlen a bőr rugalmasságához és fiatalságához is. A fogyókúrás étrend gyakran viseli meg a bőrt, ennek köszönhetően adagoltak a colanuts termékhez kollagént.

 

A colanuts tartalmaz ginzenget is, amely a kóladió-kivonathoz hasonlóan csökkenti az étvágyat, emellett antioxidáns hatású és csökkenti a rossz koleszterinszintet is.

 

A cink egy esszenciális ásványi anyag, amely az immunfunkció, a fehérjeszintézis érdekében fontos a szervezet számára. Segíti a sebgyógyulást és a szag-, valamint ízérzékelést is támogatja.

 

A colanuts összetevőinek köszönhetően egy igazán sokoldalú, forradalmi súlycsökkentő, amelynek célja: Zsírégetés természetesen!

 

A Colanuts, kóladió mag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő az év fogyókúrás innovációja.

LEAVE COMMENTS

A kóladió-kivonat egy forradalmi fogyókúrás termék, amely segítségével több fronton is természetesen támogathatjuk a súlycsökkenést élénkítő hatását a magas teobromin és koffein tartalommal köszönheti így serkentően hat a központi idegrendszerre. Rendszeres                    fogyasztásával időlegesen éberség, nagyobb szellemi teherbírás érhető el, hatékonyan szűntethető meg a fáradtság és az álmosság is.

AHOL KAPHATÓ

www.multi-vitamin.hu

Telefon +36-1-255-0555

rendeles@multi-vitamin.hu