Kóladió-kivonat

Telefon +36-1-255-0555

Kóladió - fogyókúrád dióba zárva

 

Kóladió-kivonat fogyasztásának előnyei

Élénkítő hatás

A kóladió magas teobromin és koffein tartalommal rendelkezik, amelynek köszönhetően serkentően hat a központi idegrendszerre. Rendszeres fogyasztásával időlegesen éberség, nagyobb szellemi teherbírás érhető el, hatékonyan szűntethető meg a fáradtság és az álmosság is. A kóladió-kivonat ezt a két anyagot egyszerre tartalmazza a pont megfelelő mennyiségben.

 

Növeli az energiaszintet

Frissíti az elmét: A nigériai törzsi világban élők is gyakran fogyasztják a kóladiót, amelyet sok esetben az energia növelése és az elme frissítése miatt tesznek

 

 

 

Láthatjuk, a fogyás támogatásán kívül mennyi egészségügyi előnnyel is rendelkezik a kóladió-kivonat. érdemes megjegyezni, hogy fogyasztásával kezelhetőek a légzési rendellenességek, a migrénes fejfájás, továbbá a

 

Colanuts kapszula  90db női        9500 Ft

A Colanuts, kóladió mag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő az év fogyókúrás innovációja.

Anyagcsere serkentése

Az anyagcsere egészséges és megfelelő működése nélkülözhetetlen a hatékony súlycsökkenéshez. A kóladió-kivonat segítségével a szervezet anyagcsere folyamatai is támogathatóak és gyorsíthatóak. Több gyomorsav előállítására ösztönzi a gyomor- és bélrendszert, amelynek következtében a kóladió fogyasztásával kezelhetőek az emésztési problémák és a székrekedés is.

 

 

Zsírégetés természetesen

A kóladió-kivonat támogatja a zsírbontást és hozzájárul az egészséges és természetes fogyáshoz, csökkenti az éhségérzetet, támogatja az anyagcsere folyamatokat és serkenti a vízivásigényt is.

 

 

Férfierő támogatása

Napjainkban egyre több férfi szenved az impotencia okozta problémáktól, azonban a kóladió segítségével ez is leküzdhető, valamint a nemi vágy is hatékonyan fokozható.

 

 

Ízületi gyulladások kezelése

A kóladió-kivonat segítségével elsősorban a térdben kialakult ízületi gyulladás enyhíthető és kezelhető. Csökkenti a fájdalmakat és a gyulladásokat is.

 

 

Fertőzések elleni védelem

Erősíti az immunrendszert, kiváló antioxidáns hatásának köszönhetően védi a szervezetet a káros szabad gyökök hatásaitól. Antimikrobális, gyulladáscsökkentő, valamint különféle fertőzés ellen is védelmet nyújt.

 

LEAVE COMMENTS

A kóladió-kivonat egy forradalmi fogyókúrás termék, amely segítségével több fronton is természetesen támogathatjuk a súlycsökkenést élénkítő hatását a magas teobromin és koffein tartalommal köszönheti így serkentően hat a központi idegrendszerre. Rendszeres                    fogyasztásával időlegesen éberség, nagyobb szellemi teherbírás érhető el, hatékonyan szűntethető meg a fáradtság és az álmosság is.

AHOL KAPHATÓ

www.multi-vitamin.hu

Telefon +36-1-255-0555

rendeles@multi-vitamin.hu